Translate

10.3.2013

Tossutehdas

On se kumma,että vaikka olisi kuinka monta tekelettä kesken,aina tulee jotain mielenkiintoisempaa mieleen... Nyt sitten ollaan muutama päivä virkkailtu vauvan tossuja :) Kaikki sai alkunsa,kun ystävä kysyi,tekisinkö heidän vauvalleen kastetossut.Ensin kieltäydyin vedoten keskeneräisiin töihin,mutta suurin syy oli,etten uskonut osaavani sellaisia ballerina-tossuja virkata,jotka oli toivomuksena. Omatunto alkoi kuitenkin soimata,ystävä kun on minulle niin tärkeä,että tekisin melkein mitä tahansa... Etsin joltain ulkolaiselta sivulta videon,missätällaisia tossuja virkattiin. Älkää kysykö,mitkä sivut,en tosiaan muista,ja nythän osaan tekniikan,en niitä enää tarvitsekaan :)


Tässä ne tilatut tossut,kuva kylläkin huono... No,tämän parin jälkeen lähtilin sitten niinsanotusti mopo käsistä...Tuli aikamoinen määrä tehtailtua erimallisia tossuja :) Melkein kaikille on jo käyttäjäkin tiedossa,ja ainahan näitä voi varastossakin olla :)


Tässä vielä keskeneräisinä kuvattuja,ja yhdet kuvasta vielä puuttuukin...


Nuo liilat sain viimeiseksi valmiiksi,ja niiden jälkeen vielä yhdet,joista ei ole kuvaa,kun lähtivät kylässä käyneen viikon vanhan Islan mukaan <3 Kahdeksat tossut siis virkkasin vajaan kolmen päivän aikana :)


Näihin vaalenpunaisiin kiinnitin tuollaisen helmisydämen,näkyy vain vähän huonosti :(

Tossuhommat jää nyt vähäksi aikaa,sillä huomenna aamusta starttaan kohti Kaisankotia ja viimeistä kuntoutusjaksoa... Toki käsitöitäkin lähtee mukaan,mutta nyt niitä tärkeämpiä,joilla on määräaika valmistumiseen:) Kyllä mä viidessä päivässä yhdet sukat tikuttelen,virkkaan muutaman kerroksen kastemekkoa ja vielä muutaman Afrikkakukkapalankin aion väkertää valmiiksi :)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. Tosi paljon ihania tossuja oletkin tehnyt.

  Oikein antoisaa kuntoutusta.
  Upea uusi ilme blogissasi.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita.... naurattaa tuo miten sinulla mopo lähti käsistä.... vai oliko se sinun vaaleanpunainen skootterisi :)
  Mutta hyvä noita on olla jemmassa, ja varmasti joka parille ottaja löytyy !

  VastaaPoista
 3. Suloisia, suloisia ja niin ihanan suloisia ovat:)

  VastaaPoista
 4. Jo on siellä ollut tossutehdas käynnissä, ihania tossuja :)

  VastaaPoista
 5. Oih, ei ihme, että lähtee mopo käsistä, kun noin suloista jälkeä syntyy!!!

  VastaaPoista
 6. Suloisia tossuja!
  Tuohan on jo kiva vauvantossukokoelma joka käsistäsi on ryöpsähtänyt.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)