Translate

6.3.2013

Paloista peitoksi ---- taas :)

Esittelyssä ties kuinka mones isoäidin neliöistä rakenneltu peitto. Tämän tein ihan vain tuhotakseni jämälänkoja,todellista tarvetta tälle ei siis ollut :)


Värimaailma on sitten sen mukainen,eli ihan mitä sattuu... Suurin osa langoista on seiskaveikkaa,muutama akryylilangasta virkattu pala eksyi mukaan.


Palat virkkasin aina yhdellä ja samalla langalla,muutama kirjava lankanöttönenkin tähän upposi,antavat mielestäni vielä lisää eloa...
Kokoakin on ihan mukavasti,peitto on 155 x 120 cm.


Hiukka reunat kupruilee,mutta johtuu vain siitä,etten ole ( vielä ) mitenkään reunoja kostutellut,vaikka täydellisyyden tavoittelijana sen yleensä aina teen ennen esittelyä :) 

Katsotaan nyt,mihin peitto päätyy,pieni ajatus siitä on jo,katsotaan kuka on seuraava "uhri" :)

Iltavuoroa tässä odottelen alkavaksi,toiseksi viimeinen vuoro ennen lomaa :) Mies on ollut tämän viikon reissutöissä Puumalassa,joten ihan tyttöjen kesken ollaan täällä elelty. Ensi viikon saavatkin taas pärjätä täällä ilman äitiä,kun minä lähden viimeiselle kuntoutusjaksolle Kaisankotiin. Ja sen jälkeen vietän vielä puolitoista viikkoa talvilomaa,ihanaa!

Torstai on toivoa täynnä ystävät!

8 kommenttia :

 1. Ihanan pirteä peitto, samaa tekeillä itsellä vähän hillitympää vain :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva värikäs peitto.
  Tuon alla on kiva loikoilla !

  Mikä kumma on kun sinun blogisi ei minulle päivity :(

  ps. kiitos tykkäämisestä ♥

  VastaaPoista
 3. Oi että on kyllä kaunis... Vaikka värejä on niin paljon, mutta jotenkin se ei haittaa! Tuon alla on varmasti kiva olla...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)