Translate

16.3.2013

Kuntoutusta ja keskeneräisiä töitä...

Heippa! Täällä on eilen kotiuduttu viikon kestäneeltä kuntoutusjaksolta,joka oli ikävä kyllä myös viimeinen... Ihana viikko takana,nyt jo tuttujen ihmisten ja kuvioden kanssa...Näin kauniissa huoneessa sain neljä yötä viettää,ja vaikka minulla olikin huonekaveri,sain yöt nukkua rauhassa,kun toinen asukki meni aina yöksi kotiinsa :)

Parasta antia kuntoutuksessa oli tällä kertaa selvä kunnon nousu vuoden takaiseen aloitukseen nähden. Kuntoluokka oli noussut 2:sta 4:een,josta olen erittäin ylpeä! Paras tulos olisi ollut 5,mutta nelonenkin kelpaa minulle oikein hyvin. Antoisaa oli myös keskustelu fysiatrian ja reumatologian erikoislääkärin kanssa,varsinkin kun hän on vielä erikoistunut fibromyalgiaan...

Ehkä näkyvimmät "eväät" tältä jaksolta olivat entisestäänkin kasvanut liikuntainnostus ja jumalattoman kipeät lihakset,sitä se rehkiminen teettää :D Tällä hetkellä varsinkin reidet ovat niin jumissa,että kaikenlainen liikkuminen aiheuttaa jopa huimausta,kun hengitys menee joka kerta liikkuessa hyperventiloinnin puolelle :) No, onneksi kädet kuitenkin vielä jaksavat virkata :)

Virkkauksesta puheenollen,reissussa minulla oli mukana kaksi työtä,molemmat melko suuritöisiä. Onneksi molemmat etenivät viikon aikana,iltaisin oli runsaasti vapaa-aikaa ja oppitunneillakin virkkasin sen kuin kerkesin :)


Tässäpä se suurin haasteeni,elämäni ensimmäinen kastemekko :) Nyt ollaan jo miehustassa,tosin olo on kovin epävarma tämän suhteen,että tuleeko sittenkin liian kapea koko mekosta... Ristiäisiin on vielä pari kuukautta aikaa,joten vauva ehtii varmasti vielä kasvaa...

Tässä hieman kokokuvaa,takakappalettakin jo aloiteltu.. Helmaan tulee vielä muutama kerros lisää,katsotaan nyt,miten suunnitelma etenee... Hankalaahan tämä on,kun on joutunut kokonaan itse ideoimaan tätä. Mennään nyt mutu-tuntumalla,katsellaan sitten tuleeko siitä mitään..

Toinen iso projekti on afrikankukka-peitto,josta on tarkoitus tehdä melko suurikoinen... Määräaika tämänkin valmistumiselle on siellä toukokuulla :) Tässä näitä palasia,tosin enemmänkin on valmiina,en vain viitsinyt kaikkia kuvata... Lankahan on se Novitan uusi Pikkusisko,joka on kyllä kiitettävän ohutta,mutta samalla lämmintä. Uskon ja ainakin toivon,että peitosta tulee sellainen,kun olen siitä suunnitellut :)

Boris-kissa tuntui olevan iloinen kun "mamma" tuli kotiin,ja onkin makoillut vieressäni sohvalla koko aamun :) Harmi vain,että kissaherra tykkää lojahtaa aina lankojeni päälle,ja kun yritän kaivella karvaisen massun alta keriä,niin joskus tulos voi olla tällainen:


Juu,aika komia naarmu vasemman käden etusormessa,ja tietysti juurikin siinä kohdassa,mistä lanka kulkee :( Kipeää tekee,täytynee laastaroida sormi,ennenkuin jatkaa virkkaamista...

Nyt aion nauttia tulevista päivistä täysillä,sillä loma jatkuu vielä kokonaista 12 päivää! Varmasti siihen mahtuu paljon virkkaamista ja neulomista,mutta myös liikuntaa ja yhdet 100-vuotisjuhlatkin :) Taitaapa olla ainoa mahdollisuus osallistua vuosisataisiin bileisiin,joten en aio jättää niitä väliin!

Mukavaa viikonloppua kaikki ystäväiseni! <3 

6 kommenttia :

 1. Tosi hienoa tuo siun kunnon koheneminen.
  Sitkeä sie olet ollu.
  Kaunista kastemekkoa olet tekemässä

  VastaaPoista
 2. Kastemekosta tulee varmasti upea! Onnittelut kunnonkohotuksen johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Nauti lomastasi! Omasta lomasta ei ole enää jäljellä kun huominen päivä. Mitään valmista en ole saanut aikaiseksi, noita Afrikankukkia vaan väännän. Kastemekko näyttää lupaavalta, varmaankin esittelet valmiin työn. Aurinkoisia lomapäivinä!

  VastaaPoista
 4. Kastemekon alku näyttää ihanalta. Vietähän rentouttava loma kuntoillen ja käsitöitä tehden :)

  VastaaPoista
 5. Kastemekosta tulee varmasti todella kaunis. Samoin tuosta rauhallisen värisestä peitosta :)
  Mukavaa lomaa ♥

  VastaaPoista
 6. Kauniita aloituksia molemmat, sekä peitto että kastemekko. Hienoa, että näin isoilla töillä jaksetaan läheisiä muistaa, jää arvokkaat muistot talteen.

  Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)