Translate

20.5.2013

Prinsessasunnuntai

Taas on juhlittu viikonloppuna. Suvun pienimmän ristiäiset pidettiin sunnuntaina,ja voi,kun olikin mukavat juhlat ! Minulle ne olivat erityisen tärkeät ja juhlalliset siksikin,että sain kunnian tehdä tytölle Kastemekon.

Hyvin mekko palvelikin sen lyhyen hetken kirkossa,mutta muisto jää toivottavasti pidemmäksi aikaa mieltä lämmittämään...

Vauvan isoäiti,siis sisareni,vannotti minua,etten OSTA mitään lahjaa,mekko oli kuulemma riittävä lahja. No,en sitten OSTANUT mitään,mutta koska ei huomannut kieltää TEKEMÄSTÄ,niin jotain pientähän minulla oli mukana :)

Virkkasin villatakin ihan ex-tempore,ilman mitään ohjeita tai kommervenkkejä :) Lankana on Novitan Tivoli,akryylilanka,joka sopii hyvin vauvaneuleisiin. Ja koska lanka itsessään oli aika näyttävä värinvaihtoineen,virkkasin vain tavallisia pylväitä. Takki valmistui tunnissa,joten kovin vaativa työ tämä ei ollut :)


Reunoihin virkkasin tuollaista "aaltoa",ja napeiksi ompelin vaaleanpunaiset kukkanapit. Hieman huonosti näkyvät napit kuvassa,luonnossa erottuvat kyllä paremmin.

Lisäksi annoin niitä edellisessä postauksessa esittelemiäni virkattuja leluja,lisättynä tällä :


Kyllä kai tämä jonkinlainen nukke on olevinaan,virkkasin kaksi ympyrää,väliin kaitaleen,ja kädet ja jalat virkkasin erikseen ja ompelin tiukasti kiinni. Pään sisällä on helmiä purkissa,kuinkas muuten :) Ainakin äiti tykkäsi,toivottavasti tyttökin kasvaessaan...

Täytyypä laittaa tähän muutama kuva juhlistakin,näette että mekko tosiaan oli käytössä :)


Mekko oli hiukan iso,mutta ei se tahtia haitannut,eikä edes se,että jätettiin sitten alusmekko kokonaan laittamatta... Mekko nimittäin painaa melko paljon,eikä haluttu enää enempää painoa sylikummin kannateltavaksi :) Vauvalla oli body ja sukkahousut mekon alla,ja ainakaan kauempaa katsottuna ei kovasti näkynyt läpi.

"Olen minä pieni"


"Wauu!"

 Tuo ilme alimmassa kuvassa :D Tyttö katsoo kummitätiänsä suu auki,liekö hämmästynyt vai kauhistunut ? :)

Sisareni oli tavalliseen tapaansa loihtinut taas paljon erilaisia herkkuja,joista nautittiin ihan ähkyyn asti.

 Kakkuja oli kaksi,molemmat sisareni käsialaa. Toisessa kakussa näkyy sitten prinsessan nimikin:Isla Johanna Lydia <3

Arkeen on taas palattu,ja nyt on hieman tyhjä olo,kun ei ole mitään "pakollista" tekemistä :) No,tyhjänpanttina en aio istuskella,uusia suunnitelmia on kyllä koko ajan mielessä... Mutta nyt aion tehdä vain pieniä juttuja,stressiä en aio valmistumisista ottaa...

Mukavaa kesäistä viikonloppua kaikille!

11 kommenttia :

 1. Ihana pieni vauvan nuttu:) Ihana lelu ja kastemekko näyttää hyvältä vauvan päällä ja kakut upeita:))

  VastaaPoista
 2. Ihana nuttu ja niin suloinen vauva! :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava pikkunen, ja kauniin nimen hän kasteessa sai.
  Tekemäsi kastemekko on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ihanat juhlat ovat olleet. Kivoja kuvia. Sä olet niin nopea käsistäsi ja nytkin niin viehättävä villatakki ja kiva lelukin taas valmistunut.

  VastaaPoista
 5. Ihania lahjoja ja niin suloinen vauva!!!

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo tekemäsi kastemekko on todella kaunis. Ja kun tuo Isla on niin syötävän suloinen, ne sopii niin hyvin yhteen !

  VastaaPoista
 7. Kyllä minun rakas sisko on niin taitava <3

  VastaaPoista
 8. Kauniit juhlat, söpö pikkuinen ja ihastuttava mekko.

  VastaaPoista
 9. Kyllä teihin molempiin – siskoosi ja sinuun – pätee sanonta: ”Muuta tekee mitä ne osaa, minä teen mitä haluan”. Hienoa kun saan ihailla kauniita töitäsi ja huikeita ideoita.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)