Translate

16.5.2013

Lapsi on terve kun se leikkii ?

Ja onko sekin tervettä,että tekee niitä leluja? Tiedä häntä,mutta minä nyt kuitenkin olen tehnyt,ja juu,virkkaamalla :) Pari viimeistä päivää on siis mennyt melko lapsekkaalla tavalla,sohvalla istuen. Kaikki sai alkunsa ajatuksesta että tekisin pikku-Islalle jotain pientä kastelahjaksi,siis kastemekon lisäksi... Muistin nähneeni jossain virkatun pupuhelistimen,ja niinpä sitten googletin... Ja nopeasti löytyikin kiva ja helppo ohje,täältä.


Tällaisen sain aikaan... Vanulla täytin,irtonaisia osia ei ole kuin tuo rusetti,ja senkin ompelin kaulaan kiinni. Pään sisällä on pieni muovirasia,jossa muutama helmi,sillä kuuluuhan helistimen helistä,vai mitä? :)

No,kaikki varmaan jo tuntevat taipumukseni villiintyä jostain asiasta niin,että lisäähän oli tehtävä :) Tuntui kuitenkin tyhmältä virkata toinen pupu,joten kehittelin päässäni ihan oman idean,ja tulos oli tällainen:


Ideana oli kukkahelistin,mutta jätin kuitenkin alkuperäisidean terälehdet virkkamatta,ajattelin että turvallisempi pienen imeskellä ilman ylimääräisiä härpäkkeitä...


Suoraan ylhäältä kuvattuna näytää vain kukalta,varsiosa jää piiloon... Tässäkin on sisällä "kilisevä elementti" :)

No,sittenhän se mopo vasta karkasikin,tietäähän sen,miten käy,kun onnistumisen kokemus saa aikaan innostuksen räjähdyksen :D


 Seuraavana koukulta putosi tällainen toukka,vai mikä lienee ötökkä :) Silläkin päässään helmiä purkissa kilisemässä,ja tuntosarviksi virkkasin helmet.


Naama nyt on mitä on,mutta iloiselta näyttää,tällaisena se halusi kai syntyä...Seuraavaksi syntyi kuutio,kokoa tällä n. 9cm kanttiinsa,ja helisevä sekin,tottakai!Kaksi pienempää kuutiota pienempiin käsiin,kokoa näillä n.7 x 7 cm .


Tässä koko joukko yhteiskuvassa,hyvin tulevat keskenään toimeen :) Yksi keskeneräinen uupuu vielä joukosta,ja se onkin ihan erilainen,katsellaan sitä sitten myöhemmin,kun saan sen valmiiksi.

Kuten huomaatte,virkkaus ei sitten kuitenkaan loppunut,vaikka nivelet olivatkin alkuviikosta kovin kipeät... No,eivät ole enää,Fibro on siitä "kiva" oireyhtymä,että oireet ja kivut vaihtavat paikkaa hyvinkin nopeasti,eikä esim. virkkaus estä kipua loppumasta,sillä tautihan ei ole tulehduksellinen. Nyt on siis "huilattu" muutama päivä,ja saatu taas itsensä sellaiseen kuntoon,että huomenna mennään taas töihin :)

Aurinkoista loppuviikkoa,kanssasisareni!

12 kommenttia :

 1. Fibro täälläkin todettiiin vuoden vaihteessa, nyt selkä ollut parisen viikkoa kipeänä, välillä oli rauhallisempi, nyt ohjauksesta kipeytyi (fysioterapiasta), tämä päivä ollut todella kipeä, huomenna uusi ft-aika, pitää mainita tästä, ensi viikolla yritän sitten töihin.
  Sulta ns. mopo karkasi käsistä kun sait noin mukavia "lelu-juttuja" tehtyä, hieno asia:)

  VastaaPoista
 2. On pienokainen ihmeissään, kun on noin paljon uusia leluja. Aivan ihania :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania leluja vauvalle.. näitä aion minäkin tehdä:)

  VastaaPoista
 4. Jopa sie oot helistimiä tehny, miusta toi toukka on ihana.
  Varmasti pieneen käteen sopivia.

  Fibro on todella kurja kaveri, miulla nyt jalkaterissä:)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä onkin koukku heilunut :)
  Ja aivan ihania tuloksia sait aikaan.
  Hyvä kun et laittanut mitään irtoavaa, minä sain monta moitetta, kun siinä nallukassa oli napit !

  Oikein mukavaa pian alkavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania helistimä! Olet kyllä ollut ahkera kivuistasi huolimatta. Minä se vaan laiskottelen kun niin laiskottaa. Tuo sinun edellisen postauksen liivi on todella ihana! Ihan mahtavat värit:))
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Noillahan jo täyttää yhden lelulaatikon :) Ihania!

  VastaaPoista
 8. Monta ihanaa työtä on taas valmiina. Aivan ihanan kaunis on tuo kastemekko.. Kirjavaliivi on kaunis ja mukavan värikäs. Nämä lelut tekevät saajansa onnelliseksi =))

  VastaaPoista
 9. Mukavan oloinen blogi sinulla. Eksyin tänne ihan nimen perusteella, sekun on niin lähellä oman blogini nimeä ;) Ihania vauvanleluja olet tehnyt :) Noilla kyllä kelpaa leikkiä :)

  VastaaPoista
 10. Voisitko laittaa ohjeen noille kuutioille?

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)