Translate

20.3.2013

Hullu mekkotehtailija :)

Niinpä,hulluuden puolellehan tämä alkaa mennä :) Olen nyt muutaman päivän sisällä "tehtaillut" näitä mekkosettejä kolmin kappalein. Kaksi settiä meni suvun uudelle prinsessalle,ja viimeinen,tänä aamuna valmistunut setti menee ystävän tytölle.


Tämä setti lähti eilen pienen Islan matkaan <3 Vaalenpunainen lanka loppui kesken,joten laitoin edellisessä postauksessa esittelemäni Pirtelötossut mukaan,uusin nauhoin tietty :)


Tämä setti puolestaan valmistui tänä aamuna,ja pieni Janina saa sen tänään. Tässä lankana Novitan uutuus Ipana,pehmeä,ohuehko akryylilanka. Sopiva justiinsa vauva-neuleisiin.

Eilen shoppailin taas lisää lankaa,näin käy useinkin,kun "eksyn" lankahyllyille :)


Kirjavaa joukkoa,mutta joku focus näille kaikille kerille on. Onneksi mies on tämän viikon reissuhommissa,ehdin piilottaa nämä aarteet :) Muuten saa taas kuulla huokailua ja päivittelyä alati kasvavasta lankavuoresta...

Onpa täällä tehty jotain muutakin,eikä niinkään pientä,vaikka yhtä hassua,ja omaan,isoon kinttuun sopivaa :)


Virkkkasin sitten vauvantossumallilla vähän isommat "ballerinat" :) Aikas hassun näköiset,mutta kyllä nämä minulle kelpaavat täällä kotona tassutteluun... Lanka tuota raidoittuvaa Novitan akryyliä,Tivolia... Hauskaa kokeilla joskus jotain hassuakin,ei tämä elämä aina ole niin vakavaa !

Näin lomaillessa voi tehdä kaikkea kivaa,kuten virkata,shoppailla ja vierailla vaikka työpaikalla :) Meillä oli tänään pääsiäismyyjäiset,ja oli mahdollisuus tavata myös entisiä,ihania työkavereita. Pari tuntia vierähtikin mukavasti,ja nyt on jotenkin ihan yltiöpäisen onnellinen olo.... Tuli taas roppakaupalla voimia arkeen,joka onneksi odottaa vasta viikon päässä :) Siis töihinmenon puolesta,toki sitä arkista askaretta löytyy täältä kotoakin...

Tähän loppuun on IHAN PAKKO laittaa taas kuva pikku-Islasta,kun aamulla sain puhelimeeni kuvan vaavista tekemäni asu päällään <3 Lämmittää vanhan isotädin sydäntä,kun nuorillekin kelpaa mun hassut väkerrykset.



Eihän tätä kuvaa voi kyynelehtimättä katsoa,toinen on niin pieni ja suloinen! Vaikka päällä onkin hieman hassut vetimet,siltikin! Iipa-täti on ihan hassahtanut,ja onkin iloinen,kun huomenna pääsee prinsessaa pieneksi hetkeksi vahtimaan...

Mukavaa illanjatkoa juurikin Sinulle!

11 kommenttia :

  1. siis aivan ihania tossuja ja mekkoja.. olisiko sinulla mahdollisuus kirjoittaa mulle ohjetta näihin ?? Olisin iloinen jos sellaisen saisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kun olen nämä ihan omasta päästäni väkertänyt,niin voi olla haastava juttu.. :) Mutta voin yrittää kirjoittaa jotain muistiin,kun seuraavan kerran teen. Ja varmaan aika piakkoin teenkin :)

      Poista
  2. Suloisia neuleita! Saapa nähdä, miten tämä isotäti menee sekaisin syksyllä, kun ensimmäinen isotäditettävä syntyy... ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa niin vaaleanpunaisissaan pikku prinsessa, ihana tuo mekon malli. Ja tuolla tekovauhdilla voi hyvinkin ostaa uutta lankaa :)

    VastaaPoista
  4. Oletpa sinä tehtaillut :O
    Mutta nuo on kyllä huippukauniita .
    Ballerinatkin niin nätit, varmaan tanssittaa, kun ne jalkaan laittaa :)

    Mukavaa loppuviikkoa ♥

    VastaaPoista
  5. Että on suloinen pikkuinen Isla.. ja niin valloittavan ihania settejä olet virkannut, tykkään tuhannesti<3

    VastaaPoista
  6. Et sie mikkää hullu oo, kuka tahansa ihastuisi tuollaseen suloseen pieneen ja tekisi hänelle noita ihania mekkoja ja tossuja.

    VastaaPoista
  7. Ihania nämä sinun mekkosi!!! Ja niin suloiselta näyttää asu käyttäjänsä päällä (ja ihan tismalleen oikean kokoiseltakin)!

    VastaaPoista
  8. Oikein on kaunista ja oikein on pientä ja oikein on sievää.
    Lutusia vauvakuvia ja miten ihania asuja.

    VastaaPoista
  9. Kyllä on suloinen pikku-Isla ihanassa asussaan!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)