Translate

21.3.2013

Söpöysvaroitus!

Nyt näitä vauvakuvia tulee niin tiuhaan tahtiin,että oli jo syytä varoitella :) Kuvissa ei sinällään ole mitään uutta,sama söpönen malli,ja samat minun virkkaamani mekkoset,uutta kuitenkin on se,että nämä kuvat on ottanut Huippuvalokuvaaja Heidi. Jotenkin näissä kuvissa nuo vaatteetkin pääsevät paremmin esiin,kuin omissa amatöörikuvauksissani.


Ihana Isla taisi tässä jo kuvausten loppusuoralla nukkua sikeästi :) Kaunis pipo ei ole minun tekemäni,kuuluu studion kuvausrekvisiittaan,mutta selvästi taitavan tekijän käsialaa...


Punainen mekkosetti pääsee tässä kuvassa oikeuksiinsa valkoista taljaa vasten.

Muutama mustavalkoinen kuva vielä:

Voisiko toinen enää suloisempi olla? <3

Voi mitkä silmät!


Tässä neiti makoilee virkkaamani peiton päällä,mustavalkoisuudesta huolimatta näyttää söpöltä :) Ja tietämäni mukaan peitto on myös ahkerassa käytössä...


Tämä kuva toimii tällä hetkellä puhelimeni taustakuvana... Olen kuullut,että ihminen valitsee taustakuvakseen alitajuisesti kuvan,joka antaa juuri sillä hetkellä eniten voimaa... Niinpä,tämä pikkuneiti todella tekee sitä juuri nyt! <3 

Sain eilen kunnian hoitaa pikkuista muutaman tunnin,että äiti pääsi käymään elokuvissa suvun naisporukassa. Apuna minulla häärivät 6-ja-7-vuotiaat nuoremman siskoni lapset,ja hyvinhän me pärjättin :) Omat lapset ovat jo niin isoja,että hieman epäilin,jotta vieläkö sitä osaa mitään... Mutta taitaapa olla nuo lastenhoitotaidot niin selkärangassa,että ei juurikaan tarvinnut miettiä,miten pitäisi toimia . Ja oli kiva huomata,että mä osaan vieläkin tehdä monta asiaa yhdellä kädellä,siinä toisessa kun kulki vauva :)

Neidin kastemekkoa olen tiiviisti virkannut,ja laitanpa tähän loppuun hahmotelman siitä,mitä tuleman pitää.


Tässä siis yläosaa,jotain tällaista olen ajatellut...

Tänään päättyy taas yksi viikko "työ-leskenä",kun mies palaa keikkahommista. Samoin poika tulee taas viikonloppulomalle intistä. Nuorin tyttöni on myös ollut koko viikon koiravahtina Hyvinkäällä,ja huomenna palautuu hänkin kotiin. Ihanaa,kohta on taas ääntä ja elämää ympärillä ! 

Ja lomakin jatkuu vielä,vasta ensi viikon torstaina menen töihin... 

Oikein Aurinkoista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia :

 1. Nyt tältä mummolta ottaa ihan sydänalasesta... Islan kuvat ovat niin hellyttävän suloisia.
  Todella kauniita asusettejä olet tehnyt hänelle!
  Tekee minunkin mieleni kaivaa vauvalankat esille ja alkaa virkkaamaan jotain ihanaa, siinä toivossa että olen isomummo joskus:)

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen joka nitropurkkia hamuaa.:) Islan kuvat sulattaa jäänkin,
  Tykkään tuosta jossa hän on matkalaukussa ja mustavalkea naku kuva on ihana.
  Enkeleitä pienen tytön turvaksi, lähettelee häneen ihastunu Koso-täti

  VastaaPoista
 3. Ei tosiaankaa voisi suloisempi olla !
  Kertakaikkisen söpönen pikkutyttö.
  Ja nuo vaatteen on ihanat ♥

  VastaaPoista
 4. Ootko ihan varma, että tuossa on oikea vauva. On kyllä niin kaunis kuin prinsessanukke vaan voi olla.

  VastaaPoista
 5. Jestas, voiko vauva suloisempi olla :) Siinä pääsee asusteetkin oikein edukseen, on se taito tuo valokuvaus.

  VastaaPoista
 6. Hyvä että annoit söpöys-varoituksen. Luulin ensin että siinä on nuken kuva, miten voikaan olla ihmislapsi suloisen näöinen ♥

  VastaaPoista
 7. Voi söpöys♥ Minäkin luulin ensin nukeksi:) On nämä vauvat vaan sitten niin ihania ja niin kauniit vaattet olet tehnyt. Noita vauvan vatteita on niin ihana tehdä. Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Ihana pikku prinsessa =)Minun sydämeeni osui eniten kuva, jossa söpöliini on peiton päällä. Kiitos että jaat nämä söpöt kuvat kanssamme =)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)