Translate

29.1.2014

Virkkausta tietenkiii !

Niinpä niin,tuntuu virkkuukoukku kasvaneen käteen kiinni,ja puikot on melkein unohdettu :) No,on joitain projekteja silläkin saralla menossa,mutta virkkuut on nyt kiireellisimpiä...

Törmäsinpä parissakin blogissa ( Annelin ja Kosotädin ) jättimäiseen isoäidin neliöön,ja tietysti innostuin kokeilemaan :)


Tässä neliö jo taiteltuna keskeltä kahtia... Koko tässä n. 98 x 98 cm.


 Tadaa! Siitähän tuli liivi,tai miksi sitä nyt haluaa kutsua,jonkinlainen vaate siis kummiskii :)


 Edestä voi kiinnittää vaikka kukkakorulla,noitahan minulla laatikot pursuaa :) Takaa se näyttää tältä... Lankana Novitan Rose,kaikki jämiä... Lankaa kului n. 300 g,ihan tarkkaa lukua en pitänyt...

iimeksi postasin uusista lipastoistani,joista olen edelleen hyvin ylpeä ja onnellinen. Ja osasin vissiin vetää oikeista naruista,kun pari päivää myöhemmin mies kantoi vielä kolmannenkin rivin jatkoksi :)


Nyt rivistö on ihan täydellinen ! Ja kaikkiaan siis 18 isoa ja 12 pientä laatikkoa vain MINUN käyttööni :)  Toki epämääräisiä lankoja lojuu vielä muuallakin huushollissa,mutta tärkeimmät sain mahdutettua näihin laatikoihin.

Tein Hong Kongista (siis siitä rompe-kaupasta ) todellisen löydön,joka sopii teemaan,ja jolle löytyi heti käyttötarkoitus...


Tällainen lehtiteline,jonka molemmissa sivuissa on kolme kangastaskua. Tähän sain osan käsityökirjoistani ja lisäksi puikkoja aikamoisen läjän. Yritin niputtaa samankokoisia sukkapuikkoja aina yhteen,nehän ovat tuollaisissa putkiloissa,joita näkee yksittäispakatuissa kukissa. Putkilon päässähän on reiällinen kumitulppa,joten puikot pysyvät napakasti paikoillaan. Pitkät puikothan säilytän lipaston päällä mekotetussa lasipurkissa,katso vaikka lipaston kuvasta :) Pyöröpuikot etsivät vielä järkevää säilytystapaa,ja ehdotuksia otetaan ilolla vastaan!

Niin,ne virkkaukset... Pari muutakin juttua on virkaten valmistunut,ja monta keskeneräistä työtä odottaa,toivottavasti muistan,miten ne saatetaan valmiiksi asti :)

Pieni vauvanpeitto akryylilangasta,menee keväällä syntyvälle poikavauvalle...


Virkattu pussukka puhelimelle

Ei kyllä siedä lähempää tarkastelua,vielä on hiomista varsinkin tuon kukkaronkehikon kiinnittämisessä :)Paksulla koukulla virkattu pipo omaan päähän,tekoaika 20 min. :) Kukka oli toki jo bvalmiina,kiinnitin vain :)
 
Tällaisia kuulumisia tällä kertaa,nyt valmistaudun tulevaan iltavuoroon... Kroppa on kyllä hippasen jumissa eilisen 14:n tunnin työvuoron jäljiltä,mutta eiköhän se vetreydy sen verran,että jaksaa vielä yhden vuoron juosta ennen vapaapäiviä :)

Loppuun vielä piristykseksi kaikille kuva ihanasta kukkakimpusta,jonka mieheni sai eilen syntymäpäivänään lähettipalvelun kautta aina Ilomantsista asti. 
Ihanaa väriloistoa pakkasen keskelle <3

 
Kivaa keskiviikkoa koko käsityökansalle!

8 kommenttia :

 1. Virkkuukouulla on se paha tapa, että se kasvaa käteen kiinni =D Sitten on vaan pakko koko ajan virkata ja virkata =D
  Tuommoista neliövaatetta minäkin olen haavaillut tekeväni, kunhan noilta muilta virkkuuksilta ehtis. Kaunis on tämä sinunkin ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit tässä siun vaatteessa, näitä ihanuuksia on niin mukava tehdä.
  Tykkään tuosta kännykkäpussistakin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit isoäidin neliöjakut.
  Minäkin tahdon tuollaisen lehtitelineen:)

  VastaaPoista
 4. Vai jäit sinäkin tuohon vaatteeseen koukkuun. Minä tykkään niistä hurjasti ja 6 on jo valmiina.
  Paljon muutakin nättiä olet synnyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Nätin neliöjakun sait tehtyä ja paljon kaikkea kivaa muutakin. Nyt sulla pysyy kyllä langat järjestyksessä :)

  VastaaPoista
 6. Ihan, ihana ihana.
  Tuo isoäidin JÄTTINELIÖ liivi.
  Mullakin koukulla juuri sama Annelin blogin innostamana =)
  Saa nähdä, mun tahdilla saanko koskaan valmiiksi.

  VastaaPoista
 7. Ihana rivi lipastoja, olisipa mukava kurkata,mitä kaikkea ihanaa laatikot kätkevät sisäänsä. Kaunis on myös virkkaamasi liivi.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)