Translate

7.11.2013

Virkaten valmista,nopeasti!

Kyllä se vain niin on,että koukussa olen vahvasti,virkkaaminen on siis minulle selvästi luontaisenpaa,kuin neulominen...Ja syykin on ihan selvä,koukulla syntyy nopeammin valmista kuin puikoilla :)

Viime päivinä olen taas virkkaillut niitä pienempiä juttuja,alkaa olla nimittäin ystäväpiirissä sellainen vauva-buumi,että koukku saa kyllä savuta ahkerasti,jos aikoo kaikille jotain pientä edes värkätä :)

Suvun prinsessa,pieni Isla-neiti tietenkin on ollut ykkös-"uhrini",ei taida tytöltä lähiaikoina puuttua mitään asusteita,liekö kaapit jo täynnään näitä "Iippa-tädin" tekeleitä :) Onneksi tyttö kasvaa koko ajan ja aina on tilausta seuraavalle koolle :)

Ihan tilauksesta neuloin pikkuneidille villasukat,mutta unohtui kuvata,ennenkuin jo menivät neidin mukaan... Mutta seuraavassa kuvakavalkadi näistä pienistä virkkauksista,jotka kaikki eivät tosin mene Islalle,vaan osa jää varastoon ja joku menee toiseen osoitteeseen.

Islan Hello Kitty-myssy,ihan MuTu-meiningillä virkattu :)

Hetken mielijohteesta virkattu pipo,aikaa meni vajaa tunti :) 

Vaaleanpunain Hello Kitty

Rusettitossut Islalle

Oranssit tossukat 

Nämä jäävät varastoon,ovat hieman pienemmät...

Noita tossuja on mukava virkata,ja nuo kaksi alimmaista paria ovat ihan omaa innovaatiota,tai siis tuo varsiosa. Älkää kysykö,miten tehty,en osaa selittää :) Ja sinänsä ihme,että sain kaikista tossuista aikaan kaksi ainakin melko samanlaista-ja kokoista,minä kun an malta mitään ohjeita edes itselleni kirjoittaa :)

Ja kun vauhtiin pääsin,niin pitihän sitä itselleenkin jotain virkata talven varalle...


Turkoosi setti valmistui sekin sellaista vauhtia,etten ehtinyt tulla edes katumapäälle :) En ole ihan varma,kehtaanko näissä edes kulkea,mutta ainahan niitä voi laatikon pohjalta silloin tällöin "ihailla" :)

Noista virkatuista pipoista sen verran,että minä virkkaan nykyään lähes kaikki pipot alhaalta ylöspäin...
Siten saa yleensä sopivan kokoisen kertaheitolla,kunhan vaan päänympärys on tiedossa.

Neulepuikkoihinkin on pakko tarttua ihan tässä lähiaikoina,kolmen viikon sisällä pitäisi olla valmiina neljät miesten sukat,ja yksi aikuisten pöllöpipo ja yksi lasten... Ja ennen joulua pitäisi valmiina olla vielä ainakin neljä pöllöpipoa ja yksi tuubihuivi.... Taitaa tänä vuonna jäädä oma perhe ilman äidin tekemiä lahjoja,sen verran kiire tulee noiden tilaus-juttujen kanssa.Mutta eihän suutarin lapsellakaan ole kenkiä,eikös se näin mene? :)

Hauskaa viikonloppua juurikin Sinulle!

12 kommenttia :

  1. Ihan samaa mieltä, virkkaaminen on helpompaa :) Virkatusta näkee heti, minkä kokoinen ja mallinen on tulossa ja samantien voi korjailla mittoja.
    Niin jää meilläkin omat ilman käsintehtyjä lahjoja, heillehän voi tehdä sitten joulun jälkeenkin, kunhan kaikki tilatut on valmiina =)

    VastaaPoista
  2. Suloisia myssyjä ja tossuja :) ...nuo turkoosit ovat ihania ja tottakai niitä kehtaa käyttää :)

    VastaaPoista
  3. Oot sie kyllä aikamoinen virkkuukone:) noin monet myssyt ja tossut olet saanut tehtyä, ihan mielttömän ihania nuo myssyt.
    Tuo turkoosi settisi on tosi kaunis.

    VastaaPoista
  4. Ihania virkkuita olet tehnyt! :) Minäkin olen enemmän virkkausihminen, vaikka nyt viime aikoina olenkin neulonut enimmäkseen. Virkatut työt ovat minusta paljon kauniimpiakin kuin neulotut!

    VastaaPoista
  5. Ootpas kyllä virkannut paljon kaunista :-)

    VastaaPoista
  6. Ihanat nuo Hello Kittyt! Minä taas olen tavattoman hidas virkkaamaan, neuloen sujuu paljon nopeammin :)

    VastaaPoista
  7. Kyllä on kertakaikkiaan ihania pipoja ja tossukoita. Nuo alimmaiset lilat tossut ovat aivan valloittavat. Kaunis on omakin settisi,kyllä niissä kelpaa kulkea.

    VastaaPoista
  8. Oletpas sinä ahertanut. On siinä koukku saanut vauhtia, kun noin paljon valmista on tullut.

    VastaaPoista
  9. Ihania virkkauksia, varsinkin nuo hello kitty -myssyt :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihastuttavan söpöjä joka ikinen työ =))
    Nuo sinun pöllölakit ovat myös ihkuja =))
    Oppisinpa minäkin tuon virkkauskoukun heiluttelun =/

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)