Translate

14.10.2013

Kuvausrekvisiittaa ja vähän muutakin...

Kovin on hidastahtista tämä minun bloggaamiseni nykyään...Mutta kun aikakaan ei tahdo riittää kaikkeen,ja kaikki muu on pois sitten käsitöiltä :) Mutta koukku ja vähän puikotkin ovat kyllä sauhunneet ihan kiitettävästi,joten jotain tähän postaukseenkin saadaan näytettävää.

Eräs ystäväni pyysi minua tekemään valokuvausstudiolleen kuvausrekvisiittaa,siis vauvakuvauksiin.. Sain melko vapaat kädet,ja kyllähän noita syntyikin muutaman päivän sisällä ihan kiitettävä määrä :)


En jaksanut näitä erikseen kuvata,mutta myssyjä siinä on 5kpl,yksi tuollainen panta, ja sitten tuo hassu keltainen on....etana :) Sellainen oli toiveena,ja joltain ulkolaiselta sivulta sitten löysin tuollaisen... Ilman ohjetta sen virkkasin,kuvan perusteella... Se on siis tarkoitus pukea vauvan päähän,jolloin tuo kotilo tulee selän päälle. Ainoa mahdollinen mallinukke meidän huushollissa on tietysti Boris,jonka avulla yritin hiukan demonstroida :)



Kissaherra ei kyllä ollut kovinkaan innoissaan asiasta,mutta tyynesti tekeytyi etanaksi,kun mamma kerran niin halusi :)

Näiden virkkuutöiden jälkeen olikin mukava tarttua taas puikkoihin,ja tyttäreni pyyntö neuloa pienelle koiralleen villapaita tuli ihan oikeaalla hetkellä. Dropsin sivuilta löysin mitat chihuahuan kokoiselle koiralle,joskin tein huomattavasti simppelimmät palmikot tähän kuin mitä ohjeessa oli...


Hieman hassun näköinen ilman koiraa vai mitä? :) Tätä en alkanut Borikselle sovittamaan,kissa kun on melkein kolme kertaa isompi kuin pikkuinen Hannna-koira :)




Onneksi Hanna itse tuli lauantaina sovittamaan nuttua,ja hyvinhän se sopikin :) Tällainen pieni,ohutkarvainen koira todella TARVITSEE kylmillä ilmoilla lämmikettä,joten tarpeeseen meni tämäkin. Eikä koira-neiti tuntunut ollenkaan kärsivän villapaidasta,päinvastoin minusta tuntui,että hän tunsi olonsa hyväksi ja jaksoi juoksennella entiseen tapaansa :)


Ja kun puikkoihin olin kerran tarttunut,niin jatkoin sitten jo tutulla pöllö-teemalla:


Tällainen pöllöhattu tuli illan aikana tehtyä,ja arvatkaapas,kenen päähän se päätyi?


"Uhriksi" valikoitui tietysti suvun prinsessa Isla,7 kk :) Hattu on melko sopiva,mahtuupa sinne alle vielä kypärämyssykin kylmällä ilmalla.... Silmät ja nokka on virkattu,menivät tässä hieman liian ylös,ehkä...

Ja sittenhän näitä taas tuli lisääkin,tällä kertaa kyllä ihan tilauksesta.

Reilu 1-vuotiaan koko

Aikuisen koko,tässä vielä kuivumassa viimeistelyn jäljiltä

Vielä on tilauksessa muutama aikuisen koon pöllöhattu,ihmisillä tuntuu olevan tarve hassutella :) No,kyllähän minä teen,jos joku välttämättä haluaa :)

Oikein hauskaa alkanutta viikkoa juuri Sinulle!

13 kommenttia :

  1. Hanna on ihan rakastunut tohon paitaan, se istuu kiltisti odottamaan kun kaivan sen esille ja ryhdyn pukemaan :D Ja ulkona mennään niin polleena paita päällä, että! Metsäreissulla ei tosin pysyny päällä, kun piti vetää sellasta rallia että jalat putkahti kaula-aukosta ulos ja niiden mukana koko koira. Seuraavaan versioon siis kapeempi kaulus, ja ehkä ne jalka-aukotkin sais olla aavistuksen kauempana toisistaan kun on noin muskulöösi toi neidin rintakehä ;) Kiitos vielä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Hanna! Teen kyllä uuden parannellun version,hetikun ehdin,nyt tuli noita hattutilauksia läjäpäin :) Mutta joo,kiitos vinkeistä!

      Poista
  2. Kyllä sie oot ahkera, ihania kuvausrekvisiittoja olet tehny ja toi teijän etanakissa on mainio, mutta sulosin eläin on kyllä toi pikkunen Hanna koira, voi mitkäsilmät toisella. Neulo vaan toiselle lämmikettä.

    Nii ja sulonen kullanmuru on Islakin hauska hattu päässään, hän on kasvanut ihan hurjasti, oikea päivänsäde.

    VastaaPoista
  3. Tosi paljon olet saanut aikaiseksi. Minullakin on langat ostettuna koiran asuun. Mutta jännittää, kun en ole sellaista koskaan tehnyt.
    Tuo tekemäsi näyttää hyvin istuvalta.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania pipoja, etenkin pöllöpipot, varsinkin pikkuneidin päässä oleva.
    Kaunis paita myös hauvvelilla.

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköistä kuvausrekvisiittaa!

    VastaaPoista
  6. Voi hurja, mitä kaikkea on valmistunut. Aivan ihania päähineitä ja kissa ja koira mannekiinit ja tietysti "iso" vauvakin :)

    VastaaPoista
  7. Hanna-neitihän näytti ihan ylpeältä uudesta paidastaan, ihana :-)
    Oonhan minä täällä aikasemminki käyny vierailemassa muutamia kertoja, ja nyt oon jälleen hakemassa inspiraatiota omiin töihini :-) .
    Täältähän niitä ihania, innostavia kuvia löytyykin :-)

    VastaaPoista
  8. Olet sinä ollut ahkera!!!
    Upea kokoelma kuvausrekvisiittaa!
    Nuo pöllölakit ovat suloisia! Miltähän itse näyttäisi tuollainen päässä?

    Minunkin pitäisi koiraneuletta ruveta tekemään. Yksi ohje on jo valmiina neulottavaksi. Nyt rupesin miettimäään tuota palmikkojuttua!

    VastaaPoista
  9. Oi mitä ihanuuksia, pikkuinen, hauveli, neuleet. Ihan kaikki!

    VastaaPoista
  10. hei!
    Ihastuin kertaheitolla luomuksiisi. En olekaan ennen blogiasi nähnyt. Kiitos kun jaat nämä ihanuudet! :)
    /Hanna

    VastaaPoista
  11. Paljon ihanuuksia olet tehnyt..
    Ihanan söpöjä nuo pöllöpipo t=)

    VastaaPoista
  12. Voi että noi pöllöhatut on IHANIA!!!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)