Translate

12.7.2013

Paljon on kesken,eikä mitään valmista.....

Ei vaan oikein etene hommat,ei... Koko ajan pitää aloittaa uutta,eikä mikään valmistu :( Jonkinlaista taisteuväsymystä selvästi havaittavissa,johtunee kiihkeästä loman odottelusta... Aika tuntuu matelevan todella hitaasti,ja lomaan on vielä kaksi viikkoa,tarkemmin sanottuna 11 työpäivää. Ei jaksaisi odottaa enää,kevät ja alkukesä on olleet sen verran raskaita ainakin työrintamalla...

Mutta käsityöt ovat se henkireikä ja voimavara,jolla jaksetaan painaa tavallista arkea,joten "pakkohan" niitä on koko ajan väkertää :) Mutta kun valmista ei tule,vaan keskeneräisten vuori vain kasvaa.... Uusimmassa Me Naiset-lehdessä oli kiva käsityöaiheinen pääkirjoitus,ja sieltä bongasin lauseen: keskeneräiset työt ovat täydellisen rentoutumisen muistomerkkejä :) Tällä ajatuksella nyt mennään eteenpäin,eikä ne keskeneräiset äkkiä tunnukaan kovin pahoilta :)

Esitellään nyt sitten näitä muistomerkkejä:


Afrikankukkapeitto on pahasti kesken,ja sellaisena varmasti pysyykin jonkin aikaa... Aika monta palaa tuossa on jo yhdistettyinä,mutta huomattavasti enemmän vielä puuttuu...


Näitä "erilaisia mummoja" piti tietysti kokeilla vähän isompinakin :) Tarkoitus olisi näistäkin saada JOSKUS peitto aikaiseksi,katotaan nyt,kuin akan käy :)


Mallivirkkaus lähempää... Hassusti näytää kuvassa,kuin neliöt olisivat vinossa... :D


Tässä sama mallivirkkaus ja väritkin,kuin edellisen postauksen neliöissä,mutta tämä on virkattu tasona....


Koko kuvasta näkyy,että laukkuhan tuosta SAATTAA syntyä... (Huom! saattaa syntyä... )

Yritän nyt kovasti lohduttaa itseäni sillä sanonnalla,että tärkeintä ei ole määränpää,vaan matka... Tärkeintä on terapoida itseään jotain tekemällä,jotta jaksaa kaiken arjen keskellä :)

Tänään tosin tuntuu melkein juhlalta,kun viikon ainoaa vapaapäivää viettelen... Sattuu olemaan myös ainoan poikani 20 v.-syntymäpäivä,jota kaverin kanssa juhlistettiin broileriruoallla ja siiderillä,äiti tarjosi :) Muuten päivä on kulunut käsitöiden,nojatuoliurheilun ja pyykinpesun merkeissä. Vielä olisi terassin kukat kasteltava,näyttävät hiukan nuupahtaneilta tuolla lämmössä...

Kivaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia :

 1. Tiedän tuon tunteen, kun oikein odottaa lomaa. Minulla on vielä kolme viikkoa jäljelle, mutta tänään ilmoittauduin yhdelle työhön liittyvälle kursiille viimeisellä viikolla.Ihan kiva silti mennä sinne, se liittyy entiseen Käspaikkaan eli nykyiseen Punomoon tehtäviin julkaisuihin! Mielenkiinotista!

  VastaaPoista
 2. Afrikankukka-peitostasi on tulossa kaunis! Minulla on vasta paljon vähemmän paloja valmiina.
  Se ilo tuosta monesta keskeneräisestä on, että sitten niitä saattaa ykskaks valmistua useampia lähes samaan aikaan. =)

  VastaaPoista
 3. Päivät ennen lomaa on niin pitkiä, mutta kyllä ne siitä yksi kerrallaan vähenee. Vaikka nyt aika tuntuu kuluvan hitaasti, voin vakuutta ettei sitä ongelmaa lomalla ole. Minäkin lasken päiviä, tosin toisin päin, enää 2 kokonaista lomapäivää jäljellä…


  VastaaPoista
 4. Tosi ilosen värisiä mummonruutuja.
  Arvaappa mikä on kurjinta kun on eläkkeellä? No se että ei enää koskaan ole kesälomaa:)) Mukavaa loman odotusta.

  VastaaPoista
 5. Kauniita keskeneräisiä! Niitä löytyy täältäkin vaikka kuinka. Lohdutan itseäni että kyllä ne joskus valmistuu kun innostus yllättää:)
  Aurinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo peitto valmistuu.... ajallaan :)
  Kaunis siitä tuleekin.

  Voi sinä odotat että aika menisi nopsaan ja minä toivoisin sen melkein pysähtyvän. Vaikka on koko kesä lomaa, aina se loppuu kesken.
  Jaksamista sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Minulta löytyy myös pari keskeneräistä peittoa, ikuisuusprojektia. Mutta ei se määränpää vaan se matka :)
  Tuosta sinun afrikankukkapeitostasi tulee kyllä tosi upea, kun saat sen valmiiksi. Se on jo nyt ihana!

  VastaaPoista
 8. Afrikankukkapeitosta tulee varmasti kaunis kun saat valmiiksi. Muutkin keskeneräiset ovat kauniita väreiltään ja malleiltaan.
  Kesäloma pidetty kesäkuussa, töissä onneksi rauhallista tällä hetkellä, tuntuu että välillä liiankin rauhallista. Tällä hetkellä sataa kaatamalla, mutta töissä se ei haittaa. Hyvää kesäloman odotusta, kyllä se tulee sieltä:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentistasi !
  Mukavaa viikkoa sinne Espooseen. Meillä viimeiset matot kuivuu, tuolla kovassa tuulessa :)

  VastaaPoista
 10. Ihania ruusuja! Ja muitakin ihanaisia juttuja. Hauskaa, että veit ruusun myös työpaikallesi. Herättää varmaan paljonkin keskustelua :D

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)