Translate

30.7.2013

Ihan Pöllöä touhua :)

Arvatkaapas mitä? Minulla alkoi LOMA!!!! :) Kuudetta päivää jo lomaillaan,ja vielä on edessäpäinkin aika monta lomapäivää,töihin menen vasta 2.9... Aika hyvä fiilis,kyllä tätä jo odotettiinkin !

Mitään suurempia lomasuunnitelmia ei minulla ole,joten käsitöille onkin reilusti aikaa tulevina viikkoina. Huomenna teen kyllä retken Helsinkiin,tapaamaan kuntoutuskavereita monen kuukauden tauon jälkeen. Vaikka kuntoutus on loppu,niin päätimme ryhmän kanssa pitää yhteyttä jatkossakin. Huomenna käymme syömässä Esplanadin Kappelissa,ja minulle reissu Helsinkiin on aina elämys,vaikka asunkin melko lähellä Espoossa. Olenpa koko lapsuuteni ja nuoruutenikin asunut kyllä Hesassa,mutta nykyään tunnen itseni ihan maalaiseksi,kun kohtuullisen harvoin käyn "isossa stadissa" :)

Mutta niihin käsitöihin... Ruusujen jälkeen ihastuin virkattuihin pöllöihin,ja niitä nyt on tehtailtu jo aikamoinen läjä... Varsinaista ohjetta näihin ei ole,netistä katselin erilaisia virkattuja pöllöjä,ja omaa mielikuvista käyttämällä olen niitä nyt virkkaillut.


Ensin tein tällaisia pienempiä,tämä ihan ensimmäinen koekappale meni suvun Isla-prinsessalle,5 kk,rattaisiin roikotettavaksi. Sisällä on vähän vanua,jotta pöllöstä sai pullean :) Halkaisija tällä "vaunupöllöllä" on n. 10 cm. Nenän vaihdoin ennen Islalle antamista,pelkäsin että haaraniitti on tytön kurkussa.. Päätös olikin viisas,sillä Isla ei tyytynyt pelkästään katselemaan pöllöä,sitä piti myös saada maistaa :)Kuva tytöstä on napattu Tallinnan satamassa,kävimme naisporukalla sunnuntaina päiväristeilyllä. Tyttö kellii rattaissaan,kuvassa näkyy virkkaamani ruusu,ja myös osa vaaleanpunaista pöllöä :) Ja tarkkaan kun katsoo,niin kuvan oikeasta reunasta pilkistää myös virkkaamani hattu,jonka esittelin edellisessä postauksessa. Lakki sopi tytön päähän tosi hyvin,harmi etten hoksannut kuvata... 

No,takaisin pöllöihin...

Tämäkin on pieni pöllö,klipsu vielä uupuu


Tämä on ensimmäinen virkkaamani iso pöllö,halkaisija n.30 cm. Lähti sohvapöllöksi esikoiseni kotiin. Tässä kuvassa vielä nenä puuttuu,mutta kyllä sai nenän,ennenkuin muutti uuteen kotiin :)Vaalenpunainen on tilaustyö,siitä tuli tällainen...


Loput kuvasin sitten ryhmänä,ja tästä näkee hyvin,miten erilaisia kaikki ovat,suorastaan uniikkeja :D Kuvassa on kolmea kokoakin,oikealla istuva pöllö on keskikokoinen,halkaisijaltaan n.20 cm.

Eivät nämä viimeisiksi jää,sen verran paljon on kyselyitä tullut... Tahkotaan näitä nyt niin kauan,kuin jaksaa kiinnostaa,sitten taas tehdään jotain muuta :) Sohvalla lojuu muutama keskeneräinen,pian täytyy taas työntyä sinne kaikkien lankojen sekaan,ja jatkaa tehtailua :)

Mukavaa kesäpäivää kaikille!

11 kommenttia :

 1. Oi miten ihania, sulattivat tälläsen pöllöhullun ihan tyysti, toi sininen iso etenkin.
  Kyllä miunkin pitää ainakin yksi tuollainen virkata.....joskus, siihen asti ihailen näitä siun upeita pöllöjä:))

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään pöllömpiä virkkauksia! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania pöllöjä kaikki. Pöllötyyny voisi olla kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 4. Upeita ja aivan ihanan valloittavia pöllöjä olet virkannut:)

  VastaaPoista
 5. Hauskat ovat nuo isotkin pöllöt!!

  VastaaPoista
 6. Ihania pöllöjä =))
  Onpa tuo pikkuinen söpö =))

  VastaaPoista
 7. Tosi hauskoja pöllöjä. Milloinkahan minuun iskee tämä pöllökuume =)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)