Translate

11.6.2013

Pikkuinen peitto ja *ei-ihan-poncho*

...ja virkattuna tietysti :) Mietin yhtenä päivänä,että mahdanko edes osata enää neuloa,kun en ole puikkoihin tarttunut ihan hetkeen :) No,pian sitäkin on alettava selvittämään,villasukkatilauksia on muutama "takataskussa".

Nyt kuitenkin vielä virkkuukoukku on käynyt tiuhaan,eihän sitä osaa mitään tekemättömänä istuskella...


Pikkuinen vaunupeitto syntyi Novitan Ipana-langasta ihan oman kehitelmän mukaan. Mittanauha on piiloutunut jonnekin lankakasojen alle,joten tarkkoja mittoja ei nyt ole,mutta sellainen vastasyntyneen kokoinen tämä on... Ja vastasyntyneelle meneekin,tai siis vielä syntymättömälle :)


Keskelle peitto virkkasin kukkasen,tämä tekee kokonaisuudesta vielä tyttömäisemmän. Niin,siis tuleva vauva on kuulemma tyttömerkkinen :)

Toinen valmistunut virkkuu on ihan itselle tehty,syntynyt ei niinkään tarpeesta,vaan hetken mielijohteesta...


Arvatenkin vaate,ja joku voisi sanoa tätä ponchoksi,mutta minäpä sanon sitä keepiksi :) Kuvaus on haasteellista,mutta joitain viitteitä tuosta saa... Lankana Novitan Säde,harmi etteivät paljetit oikein näy...


Itselleni tämä on ehkä hieman liian suuri,hiukan "liehuva" siitä tuli. Mutta luulen että käyttöön kuitenkin pääsee,joskus voi hiukan hassutellakin,sillä eihän tällaisella vaatekappaleella oikeastaan mitään varsinaista virkaa ole,kun on reikiä täynnä,eikä siis ainakaan lämmitä :)


Ja kukkanen tietty tässäkin,niitä nyt tungen joka paikkaan,kun kivan mallin kerran löysin :)

Vapaapäiviä taas viettelen,näitä vuorotyön iloja nämä keskellä viikkoa-vapaat :) Kesäloma antaa vielä hetken odotella itseään,sillä vasta 29.7-2.9 on minun kauan odotettu,ansaittu loma... Mutta otetaan nyt vapaapäivistä kaikki irti,ja tänä vuonna minulla on juhannuskin kokonaisuudessaan vapaata! Ja silloinkin varmasti virkkaillaan :)

Kaunista,kesäistä keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia :

 1. Sievä peitto tyttövauvalle. Ja sievä on keeppikin ja "tyttömäinen" kukan kera :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat työt olet saanut tehtyä, tykkään tuosta keepistä tosi paljon, on just sellanen kevyt jonka voi laittaa harteille.

  VastaaPoista
 3. Nätti peitto tulevalle pikkuiselle.
  Ja ihanan kevyt poncho :)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)