Translate

11.4.2013

Purkeille puettua...

Heippa taas pitkästä aikaa!

Jonkinlainen blogiähky on vaivannut,en juurikaan ole blogejanne lueskellut enkä varsinkaan itse postannut mitään... Eipä kyllä ole juuri ollut mitään näytettävääkään,kun kaikki kolme isoa projektia ovat olleet kesken. Ja ovat muuten vieläkin... Deadlinet lähestyy uhkaavasti,4.5 ja 19.5 ,mutta usko on vakaa,että ehtivät valmiiksi :)

Jotain pientä näperreltävää on kuitenkin isompien töiden lomassa aina oltava,ja niitä edellisen postauksen klipsukoruja minä värkkäilinkin lähes 40 kpl :) Olen niitä sitten jakanut joka puolelle,mm.sukulaisille ja työkavereille. Hyvinpä kelpasivat,vaikka omasta mielestäni eivät kummoisia olleetkaan...

Nämä uudet jutut ovat myöskin nopeatekoisia ja helppoja pikkuhommia...


Vein siskontyttärelleni tupaantuliaisiksi pinkin tulilatvan,ja mielestäni ruskea muovipurkki oli niin ruma,että kukalle piti tekaista väreihin sointuva mekko :) Ja koska tiesin,että uuden kodin keittiössä oli pinkkiä ennestään,niin tämä sopi sinne kuin" nyrkki silmään" :D

Kotona sitten katseeni osui keltaiseen lajitoveriin,joka surullisena nökötti omassa,mustassa muovipurkissaan,ja tuntui suorastaan syyttävästi katsoen,että miksei hänellä ole mekkoa.... :DOnpas taas ollut näppärä kuvaaja,kun itse pääasiaa ei näy paljoakaan :) Ei silti,kaunishan tuo itse kukkakin on :)

Seuraavaksi iskin silmäni epämääräisiin laatikoihin ja kippoihin,joissa yritän säilyttää pampuloita ja hiuspinnejä... Siisyritän,sillä kahden pitkätukkaisen teinin taloudessa ne ovat kaikki mikä missäkin,ja varsinkin jos itse tarvitset,ei yleensä löydy yhtään! Mutta nyt on asia kohdallaan,kun löysin kaksi hillopurkkia,niitä muovisia... Eikun pukemaan niitäkin,ja .... tadaa....Nyt on kaksi samannäköisitä (vastaväreillä) purnukkaa ,joihin voi tiputtaa lenksut ja pinnit päästään. Enpä oikein usko,että tämä ongelmaa raitkaisee,mutta ainakin nyt tiedän,mistä etsiä...


Yhteen purkkiin mahtuu aikas monta pompulaa,tuossa niitä on jo muutama kymmen,ja tällä hetkellä purkki jo pullistelee,kun tein löytöretkiä teinien huoneisiin :)


Tässäpä purnukat vielä yhteiskuvassa. Näitä voisi virkata vielä lisääkin,kunhan vain pirkkeja jostain ilmaantuu...

Vapaapäiviä olen vietellyt,tänään olisi taas töihinmeno edessä. Viikonloppu kuluu siis tutuissa merkeissä,eipä ole vapaa-ajan ongelmia :)

Nyt otan itseäni niskasta kiinni,ja käyn lukasemassa Teidän blogejanne,löytyy varmasti paljon mukavaa!

Kivaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia :

 1. Nuohan on tosi mainiot ja kauniit purkin suojat. Tosi hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Voi ei... ;) Just tänään luin uutta Novita kesäkäsityöt -lehteä, pyörittelin päätäni ja ajattelin (ja blogiinkin kirjoitin), että virkkaako joku oikeasti jotain kukkaruukun ja hillopurkin suojuksia. ;) No, nähtävästi virkkaa! :D Hienojahan nuo sinun tekemäsi ainakin ovat, ja ehkä mullekin niiden merkitys aukeaa jonain päivänä. :) (meillä kaikki tuollaiset pompulat yms. säilytetään rahka- ja jäätelöpurkeissa, mutta en minä niitä ala päällystämään...)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sisustusideoita, paljon nätimpiä kuin paljaat muoviruukut ynnä muut :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat nuo mustavalkoiset!!!
  Blogiähkyjä on meillä kaikilla! Täytyy vain hengähtää ja aloittaa uudelleen!
  Silloin huomaa olevansa huipulla jälleen :)
  Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Kauniita on sinun tuunauksesi. Minullakin on tuolla piiiiitkä rivi kuvaamista odottavia purkkeja :)

  VastaaPoista
 6. Nättiä purnukoita ovat. Minä en oo tehny mittään, en yhtään mitään. En vain oo kehannu :)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)