Translate

27.2.2013

Mummon neliöitä riittämiin

Kun nyt taas pääsin vauhtiin,niin päivityksiä saattaa tulla tiuhaan tahtiin :) Aika paljon on valmistuneita käsitöitä,mitä en ole esitellyt missään. Hieman villityksen puolelle on mummon neliöt menneet,nimittäin ikuinen innostajani Anneli keksi laittaa niitä vaatteisiin tavalla,joka innosti minuakin. Ihan suoraan en matkinut,mutta idean kuitenkin sain,kiitos siitä Anneli! :) Tämä ensimmäinen on hieman hassusta kuvakulmasta,peilin kautta kuvattu. Mutta idean siitä näkee,takaa on ihan samanlainen.


Tämä seuraava on sitten seiskaveikkaa,kirjavat osuudet jotain akryyliä,nimeä en muista,pätkävärjättyä kummiskin:) Tämä on oikein lämmin päällä,ja olenkin käyttänyt sitä paljon.


Tämä kolmas on virkattu Puro Batikista,yksiniitä kevään ihania värejä! Ja hieman erilainen kuin edeltäjänsä,mutta neliöhän siitäkin löytyy :) Tämän kanssa meinasi käydä hullusti,kun lanka loppui ihan viime metreillä,ja laitoin jotain akryylilankaa tilalle tuonne olkapäihin,takapuolelle. Ja samoin pääntien virkkasin samalla langalla. Laitoin liivin pesukoneeseen neljänkympin pesuun,ja järkyttävä totuus paljastui.... Akryyliksi luulemani lanka olikin villalankaa!!!! Nyt on sitten olkapäillä ja pääntien reunassa huopaa... Onneksi sain märkänä venytettyä sen verran,että pää mahtuu läpi :)


Tästä näkee aika hyvin tuon munauksen... Onneksi voin tätä kuitenkin käyttää,ei tuo niin paljoa haittaa,edes tällaista täydellisyyden tavoittelijaa :) Ja olenkin käyttänyt,tästä tuli ihan suosikkivaate.

Lisää mummon neliöitä,nyt vain vilautuksena,kun työ on vielä kesken...

Jep,peitto tulossa. Yritin tähän tuhota kaikki jämäkerät,mutta taitaa niistä tulla vielä toinenkin peitto :) Pääosin  langat seiskaveikkaa,ja ihan sattumanvaraisesti niitä tuohon lätkin :) Peitosta puuttuu enää 8 palaa,ja nekin on jo pingottumassa,joten eiköhän tästä sitten pian saada kuvaa ihan valmiinakin...

Projekteja on taas monta meneillään,kunpa jostain vain saisi niihin aikaa.... HUOH.....

Ihanaista lopputalven keskiviikko-iltaa kaikille!

5 kommenttia :

 1. Kiva että taas pääsee seuraamaan neuleitasi :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaa että tuli takaisin! Olet tehnyt ihania töitä ja nuo liivit ovat ihan huippu hienoja:) Tiedän että kun alkaa noita isoäidin neliöitä värkkäillä niin koukussa ollaan:)
  Mukavaa keskiviikkoiltaa sinullekkin♥

  VastaaPoista
 3. Kivoja tunikoita. Sinun neliösi onkin alempana kuin minun , joten ei ole matkimista :)
  Tuo Puro batikista tehny on suosikkini katselin kaupassa juuri tuota väriä ja mietin millaistakohan siitä tulee, ja nyt sen näin, KAUNISTA !!!
  Ja en ihmettele että niitä useamman teit, minulla sama "vika" :)

  VastaaPoista
 4. Ihkuihania liivejä olet tehnyt.. ovat todella kauniita, kaikki:)

  VastaaPoista
 5. Voi kun kiva kun olet taas täällä, ihan on ollutkin ikävä.

  Tekemäsi tunikat on todella ihania, ja tuo purosta tehty on lempparini.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti,jos viitsit kommentoida :)